KorfbalmasterZ

KorfbalmasterZ

Deze week hebben alle spelers en begeleiders van Seolto A1, 5, 4, 3, 2 en 1 hun activatiebrief ontvangen met hierin de inloggegevens voor KorfbalmasterZ.NL. Als jij deze niet hebt ontvangen en je wilt wel je spelregelbewijs behalen, stuur dan een mail aan scheidsrechterseolto@gmail.com .

Ik wil jullie vragen om in ieder geval een keer in te loggen en je account te activeren!!! Je hoeft niet gelijk aan de slag, maar VOOR het nieuwe seizoen begint, moeten jullie allemaal in het bezit zijn van het spelregelbewijs. Dit is zo vastgesteld door het KNKV, daar heeft Seolto geen invloed op!

Je mag het thuis helemaal alleen doen, maar het is ook leuk om het samen met de hele ploeg te doen. Je kunt elkaar dan goed helpen, want er is niemand die zegt dat je niet geholpen mag worden😊.

Op de website www.korfbalmasterz.nl kan je echt alles terugvinden over het behalen van jouw spelregelbewijs, alle spelregels van korfbal in heldere taal, herkenbare voorbeelden die de regels verduidelijken, uitleg over de 20 lastigste spelsituaties en oefentoetsen met videobeelden die je zo vaak kunt maken als je maar wilt. Het is ook mogelijk om korfbalmasterz te bekijken via een tablet of je mobiel!

Succes allemaal!

 

Geen reactie's

Geef een reactie