2017-05-27 Seolto – Ventura Sport

SEOLTO 1 én 2 naar de 2e klasse!!!

Het is Seolto 2 dan toch eindelijk gelukt! Kampioen van de reserve 3e klasse T.Door de winst op Ventura Sport heeft het 2e het kampioenschap veilig weten te stellen. Op onderling resultaat tegen ADO heeft Seolto het met 1 doelpunt verschil uiteindelijk toch weten te halen. Een historisch moment want in de voorgaande 47 jaar waarin Seolto bestaat is het nog nooit voorgekomen dat zowel Seolto 1 als Seolto 2 in de 2e klasse spelen. Gefeliciteerd!

Seolto 2 – Ventura Sport 2

Seolto 2 heeft de zure nasmaak van vorige week tegen Blauw-wit overduidelijk weg weten te spoelen. Na het verlies vorige week was er nog maar 1 mogelijkheid om kampioen te worden en dat was door te winnen van Ventura en dat deed Seolto! Seolto speelde de hele wedstrijd als waardig kampioen. Bijna de gehele wedstrijd werd gecontroleert en gedomineerd door Seolto. Enkel bij 3-4 heeft Seolto achter gestaan maar verder zijn ze niet in de problemen gekomen. Zeker na rust wist Seolto de korf makkelijk te vinden en na een 10-9 voorsprong werd deze uitgebouwd, door een zeer effectieve Wouter,  tot een 16-9 en 19-10 voorsprong. Hierna liet Seolto de touwtjes een beetje vieren waardoor Ventura nog terug kon komen tot een 24-18 eindstand. Tijd voor feest dus!

Helaas was niet alles reden tot een feestje. De op het eerste gezicht zwaar uitziende blessure van Lysanne was een behoorlijk smet op de feestvreugde maar gelukkig lijken de eerste berichten positief. Lysanne kon na een bezoek aan het ziekenhuis en een gipsen voet verder, gelukkig toch nog mee feesten in het clubhuis! Sterkte Lysanne.

Ook was het de afscheidswedstrijd van Maurice. Na jaren trouwe dienst zwaait Maurice af. Hoe mooi is het om dit te doen met een kampioenschap. Maurice, bedankt!

Scores: Wouter 11, Cyntha 5, Maurice 3, Lara 2, Jasmijn 1, Rogier 1 en ? 1

Seolto 1 – Ventura Sport 1

Seolto 1 was door de overwinning vorige week op Blauw-wit al kampioen en ook bij Ventura Sport stond er niets meer op het spel. Dit was ook duidelijk terug te zien in het spel van beide ploegen. Van beide kanten werd er niet goed gespeeld waardoor er uiteindelijk ook maar een 10-14 eindstand op het scorebord stond. De meeste spelers van Seolto waren waarschijnlijk al bij het grote feest dat gepland stond voor de avond. En dat feest kwam er!

Bij het 1e was er ook een afzwaaier. Ook Mick heeft besloten om te stoppen met korfballen. We zullen je missen op het veld maar waarschijnlijk vaker terug zien op het terras. Mick, bedankt!

Scores: Mariëlle 3, Mayella en Pepijn 2, Remi, Sander en Sjoerd 1

Zie hier de foto’s van deze mooie afsluiting van het veldseizoen!

Voor nu wens ik iedereen een goede vakantie en hopelijk zien we jullie allemaal nog tijdens de einddag én de rommelmarkt en anders, tot volgend seizoen!