Dag 2018, hallo 2019

Zo aan het einde van het jaar, is het altijd weer het moment om terug te kijken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar het nieuwe jaar. 2018 is in meerdere opzichten een memorabel jaar geworden. Het verlies dat we deelden met elkaar na het overlijden van Owen, Tom, Addie en Milan. Het zijn die momenten dat je ziet dat korfbal een familiesport is en hoe hecht we met elkaar als leden zijn verbonden. Wij wensen de families heel veel steun en sterkte tijdens deze feestdagen, want zij zijn deze feestdagen voor het eerst niet compleet.

Uiteraard zijn er ook genoeg mooie dingen gebeurd, Seolto is een bloeiende vereniging en dat zie je terug in de stabiele groei die we inmiddels hebben bij de jongste jeugd. Dit is belangrijk voor de toekomst van onze vereniging, want er zullen een paar moeilijke jaren aankomen voor Seolto. Dit is niet erg, zolang wij met z’n allen blijven geloven in ons doel en bereid zijn gezamenlijk de schouders eronder te zetten. Hoe mooi zou het zijn als we in 2019 met een nieuwe groep Kangoeroes zouden kunnen beginnen!

Vorige week zaterdag was een mooi moment, een mooi moment voor Bram! Bram speelt inmiddels langer korfbal, dan Seolto bestaat. Het was leuk voor mij om hem samen met velen van jullie te mogen verrassen met een echte huldiging. Goed om te zien dat velen van jullie aanwezig waren in de Baskensburg. Bram was stomverbaasd en heeft er van genoten. Als kers op de taart was er ook nog een interview met hem en stond er een heel leuk stuk in de PZC op maandag 10 december 2018.

Verder zou ik graag nog eens aandacht willen vragen voor ons oud papier. Het is enorm belangrijk voor Seolto dat we dit doen. Al enkele jaren levert dit de vereniging een bedrag op van rond de € 10.000,-!!! Een giga bedrag waar we heel blij mee zijn. Hierdoor kunnen we blijven investeren in nieuwe ontwikkelingen, materialen, neven activiteiten en kunnen we de contributie laag houden. Ik zou iedereen willen vragen om het stukje in de nieuwsbrief en op de site over het oud papier nog eens aandachtig te lezen en jezelf de vraag te stellen of jij in 2019 niet een paar keer kan meehelpen aan dit mooie resultaat, want zeg nu zelf; daar kan je toch alleen maar trots op zijn!!!

Zomaar een paar dingen die naar bovenkomen als we terug kijken naar 2018 en vooruit kijken naar 2019. Uiteraard speelt er nog veel meer en komt er nog veel op ons pad in 2019, hier zal ik nu niet over uitweiden, maar zal ik mogelijk op terugkomen tijdens de Nieuwjaarsreceptie op vrijdag 4 januari. Ik wil graag alle leden en ouders van leden uitnodigen om langs te komen en gezamenlijk vooruit te kijken wat onze vereniging nog te wachten staat.

Namens het bestuur wens ik iedereen hele fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling toe!

Met sportieve groet,

Marco van der Meule