Halen en Brengen

Zo aan het einde van het sportjaar komen er weer veel leuke activiteiten op ons af, Hemelvaarttoernooi, de familiedag, de kampioenenavond en de rommelmarkt. Stuk voor stuk leuke activiteiten waar we naar uit kunnen kijken en gezamenlijk altijd veel plezier aan beleven. Ook dat hoort bij Seolto, het draait niet alleen maar om korfbal. We zijn een vereniging met een echt verenigingsleven, waar niet alleen de leden, maar ook de ouders van leden en heel veel andere mensen die Seolto een warm hart toedragen met veel plezier van genieten. Een cultuur waar we trots op mogen zijn en die we zeker moeten behouden.

Om dit allemaal voor elkaar te krijgen zijn er veel vrijwilligers actief binnen onze vereniging en zoals ieder jaar stoppen er ook dit jaar weer een aantal van die vrijwilligers, om plaats te maken voor nieuwe vrijwilligers. Nieuwe vrijwilligers met nieuwe ideeën om zo onze cultuur binnen de vereniging te behouden zoals we dat met z’n allen zo graag willen. We willen aan iedereen vragen hier serieus over na te denken om hierin iets te betekenen voor Seolto en zo een belangrijke bijdrage te leveren aan ons verenigingsleven. De vereniging is er voor de leden, maar de leden zullen er ook moeten zijn voor de vereniging!

Seolto heeft 5 seniorenteams en momenteel 12 jeugdteams. Een enorm groot verschil en we zijn heel blij dat op verschillende vlakken ouders actief zijn binnen Seolto. Vanuit het bestuur wil ik vragen of er ouders van jeugdleden zijn die mee zouden willen denken in het bestuur. In het verleden is gebleken dat dit heel waardevol is. Ouders denken vaak dat kan niet, want ik heb helemaal geen verstand van korfbal, maar dat is juist niet wat we zoeken. Jullie hebben een andere kijk op de vereniging dan de leden en daar kunnen we als vereniging ons voordeel meedoen.

De volgende commissies zijn voor volgend seizoen op zoek naar versterking;

• Sponsorcommissie (4 kansen)
  • Technische commissie senioren/junioren (4 kansen)
  • Bestuur (3 kansen)

Wil jij één van deze kansen pakken of heb je vragen over de inhoud, neem dan contact op met mij of één van de andere bestuursleden!

Met sportieve groet,

Marco van der Meule