Hemelvaartsdag, een terugblik met foto’s

Afgelopen donderdag vond het jaarlijkse Hemelvaarttoernooi bij Swift weer plaats en er had echt geen betere dag voor uitgekozen kunnen worden, want was het toch heerlijk weer! Terwijl de zon al vroeg aan het schijnen was, vertrokken de ploegen gezamenlijk op de fiets richting Middelburg.

Nadat er een plek op het veld uitgekozen was om het Seolto kamp neer te zetten, en iedereen zich goed had ingesmeerd met zonnebrand, maakten de meesten zich al klaar voor hun eerste wedstrijd.

Er werden veel wedstrijden gespeeld, waarvan sommigen werden verloren, maar waarvan anderen weer met super goed en leuk spel werden gewonnen. En het belangrijkste was natuurlijk dat iedereen plezier had, en dat was duidelijk te zien!

Er zijn uiteindelijk geen prijzen mee naar huis genomen, maar dat geeft natuurlijk niets. Het was een hele mooie en gezellige dag en ik denk dat iedereen na thuiskomst gelijk op de bank is geploft, want wat was het ook vermoeiend door het warme weer.

Bekijk hier de foto’s (onder de LOGIN)
Met dank aan Cyntha