Korfbal, familiesport!

Dat korfbal een familiesport is bleek maar weer eens op zaterdag 29 september toen we een echte SEOLTO dag hadden. Veel teams hadden een thuiswedstrijd en dit was voor het bestuur mede de aanleiding om een bandje te laten komen om voor wat extra sfeer te zorgen. Het feestje werd helemaal compleet toen de activiteitencommissie er een heus pizza festival van maakte. Dit bleek een schot in de roos, veel publiek langs de lijn bij de wedstrijden, ploegje van de week bij de ploegenpresentatie en heel veel leden, ouders en kinderen die genoten van de Seolto sfeer! Voor herhaling vatbaar zou ik zeggen.

De najaar competitie loopt alweer op zā€™n einde, meestal hebben we rond deze tijd allemaal wel zin om weer in de zaal te gaan korfballen, echter met het aanhoudende mooie weer hoor ik nog niemand klagen šŸ™‚ Zaterdag as zijn er volgens mij twee ploegen die kampioen kunnen worden, we wensen Seolto F1 en Seolto 4 dan ook veel succes zaterdag met hun wedstrijden. Het vlaggenschip heeft een moeilijke start gehad van de competitie, lukte het op 29 september nog net niet om de eerste overwinning te pakken, maar dit moment is dan toch gekomen de zaterdag daarna uit bij Zaamslag. De laatste plaats is dan ook verlaten en er kan omhoog worden gekeken. Lekker vrijuit spelen en het goede gevoel pakken! Ik wens alle ploegen veel succes en plezier bij de laatste wedstrijden in het zonnetje en hoop eenieder te mogen begroeten langs de lijn of zaterdag bij de traditionele mosselavond!

Marco van der Meule