Lidmaatschap aanvragen

Korfbalvereniging Seolto maakt gebruik van automatische incasso voor het innen van de contributie en de éénmalige kosten voor het wedstrijdshirt.
Door gebruik te maken van het aanmeldformulier geeft u Korfbalvereniging Seolto toestemming om de contributiebedragen doorlopend van uw rekening af te schrijven.
Indien u het niet eens bent met een afschrijving, dan kunt u deze laten terugboeken.

Ieder lid betaald bij lidmaatschap eenmalig €30 voor een wedstrijdshirt. Voor deze €30 wordt het lid zijn gehele korfbalcarrière (lees achtereenvolgend lidmaatschap) voorzien van een shirt.

De contributie bedragen worden op de eerste dag van elk kwartaal afgeschreven.
Incassant ID: NL50ZZZ220334940000 Kenmerk machtiging: contributie/lidnummer.

Het nieuwe lid gaat akkoord met de de geldende gedragsregels binnen onze vereniging, de éénmalige afschrijving van € 30,00 voor een wedstrijdshirt en de geldende contributies.

Op de website en bij promotieactiviteiten van Seolto kunnen foto’s van u of uw kind worden gebruikt.
Als u daar bezwaar tegen heeft kunt u dat aangeven.

Aanmelding KV Seolto

(* zijn verplichte tekstvakken )

Voornaam (*)

M/V (*)
manvrouw

Achternaam (*)

Geboortedatum (*)

Adres (*)

Postcode/Woonplaats (*)

e-mailadres (*)

mobiel telefoonnummer (*)

(tweede) telefoonnummer ouders
(voor leden onder de 18 jaar)

Relevante (medische) informatie

IBAN (*)

Ten name van (*)

Je bericht

U geeft hiermee aan bekend te zijn en akkoord te gaan met de geldende gedragsregels en contributies.