Opbrengst Grote clubactie

OPBRENGST GROTE CLUBACTIE 2017 KV SEOLTO

In 2017 heeft Seolto weer meegedaan aan de Grote Clubactie. De loten zijn hoofdzakelijk verkocht door onze jeugdleden.

Als beloning en extra motivatie voor hun inzet konden de kinderen een bedrag van € 0,40 per verkocht lot verdienen!

Zij hebben dit jaar enorm hun best gedaan voor onze vereniging!! Afgelopen week  hebben de  jeugdige verkopers hun beloning in de brievenbus ontvangen.

Een lot kost bij koop € 3,00. € 0,60 van dit bedrag is voor “De Grote Clubactie” zelf. Van loten die door de jeugd zijn verkocht houdt  Seolto  € 2,00 over en anders € 2,40.

De cijfers:

Aantal verkochte loten totaal: 570

Aantal verkochte loten door jeugdleden: 565

Beloning verkopers jeugd: € 226,00

Opbrengst voor Seolto: € 1.142,00

Wij zijn uiteraard heel blij met deze grote opbrengst!! Van de opbrengst kan Seolto  o.a. spelmaterialen vervangen en leuke activiteiten organiseren voor de jeugd.

Als je loten hebt gekocht dan staat je lotnummer vermeld bij de afschrijving op je bankafschrift. De trekking is inmiddels geweest en via de prijzenchecker op de site van “De Grote Clubactie” kan je checken of je iets gewonnen hebt, mocht je dit nog niet gedaan hebben.

Dan rest ons iedereen die heeft meegedaan, door loten te verkopen of kopen voor Seolto, hartelijk te bedanken!

Organisatie Grote Clubactie kv Seolto

Wilma Coppoolse en Nelleke Westveer