Oude Seolto shirts naar het goed doel

Momenteel spelen alleen Seolto A2 en Seolto B1 nog in “oude shirts”. Alle andere ploegen spelen inmiddels in het nieuwe Seolto shirt, ook voor de B1 is er goed nieuws, want hun sponsor M2 makelaars heeft aangegeven een nieuw sponsorcontract aan te gaan met Seolto. Ik hoop dat ze al dit voorjaar in hun nieuwe M2 shirts kunnen spelen!

Alle overige oude shirts zijn inmiddels onderweg naar Suriname. Ze zijn geschonken aan de stichting Kinderen van Nieuw Aurora. Een stichting die zich inzet voor kinderen in Suriname, te beginnen in Nieuw Aurora en omgeving. Nieuw Aurora is een traditioneel dorp in het hart van Suriname. Nieuw Aurora ligt in het district Siplawini, Aurora heeft circa 6.000 inwoners. Er gaat geen autoweg naar het dorp, je kan er komen via de Surinamerivier met de boot of te voet.

Mocht je van plan zijn om een reis te boeken naar Suriname en daar het binnenland te gaan verkennen, sta dan niet gek op te kijken als je bij de lokale sportvereniging het Seolto blauw tegenkomt 😊.

Wil je meer info over deze stichting, kijk dan op www.kinderenvannieuwaurora.nl