Schoolkorfbaltoernooi groepen 5-8

Woensdagmiddag 19 september… de zon schijnt en het veld loopt vol met ca. 220 leerlingen van de Sprong, de Branding, de VSV, de Theo Thijssenschool en de Louise de Colignyschool. Ze hebben er zin in en wij ook.

Voor de 21e keer organiseert KV Seolto dit schoolkorfbaltoernooi en aan enthousiasme geen gebrek. Er wordt fel gestreden door de 27 (!) teams en regelmatig staan de kinderen bij het clubhuis om de scores bij te houden en om te kijken of ze nog kans maken op die felbegeerde bekers.

Dit jaar speelden alle groepen 4×4 korfbal. Voor ons als organisatie betekent dat dat er meer scheidsrechters nodig zijn, maar met de hulp van de korfbalklas van het Scheldemond College én de onverwachte hulp van Christiaan die (voor hem) totaal onverwacht een fluitje in zijn handen gedrukt kreeg, is het weer gelukt om alle wedstrijden te laten spelen.

Opnieuw kunnen we terugkijken op een gezellige, sportieve en geslaagde middag. Ook aan aanmoedigend publiek was wederom geen gebrek. Leuk om zoveel ouders op het veld te zien staan.

Uiteindelijke winnaars waren dit jaar bij groep 5/6: Louise 6, Sprong 2 en op nummer 1: Theo Thijssen 6.
Bij de groepen 7/8 waren dit: Louise 1, Theo Thijssen 2 en op de eerste plaats Wissel 1.
Alle winnaars kregen uit handen van Marieke de bekers overhandigd.

Ik wil namens ons vieren iedereen die dit jaar geholpen heeft weer ontzettend bedanken: alle scheidsrechters, barmedewerkers, de leerlingen van de sportklas en natuurlijk Ilse die als EHBO medewerker veel pleisters heeft mogen plakken op zere benen en knieën. Gelukkig zijn er geen ernstige blessures geweest.
Ook dank voor Wouter die ervoor gezorgd heeft dat alles in de kantine aanwezig was.
Zonder ieders hulp was dit alles niet mogelijk geweest.

Hopelijk tot het volgende schoolkorfbaltoernooi!

Namens de schoolkorfbaltoernooi-commissie,
Cobi