Seolto 1 – Wion 1

Seolto 1 – WION 1.

Een week geleden speelden we tegen koploper Tilburg. Die wedstrijd eindigde in het voordeel voor Tilburg, 19-10. We hebben de wedstrijd geëvalueerd en kwamen tot de conclusie dat we onszelf moesten belonen voor het harde werken door van halve kansen, hele kansen te maken! Hier hebben wij een week hard aan getraind, want de volgende tegenstander stond al voor de deur.

Zaterdag 7 oktober moesten we op tegen WION. Deze wedstrijd zou bepalen of we los zouden komen van de onderste twee plekken en aan konden sluiten met WION. Met dit doel in gedachte hebben wij getraind en we waren er meer dan klaar voor. WION had voor de wedstrijd vier punten en Seolto twee punten.

Helaas eindigde de wedstrijd met een 11-14 achterstand. Seolto 1 en de invallers uit Seolto 2 slaagde er niet in om aan te sluiten en de voorsprong te pakken. Seolto speelde op momenten onrustig en wilde te snel scoren. Hierdoor vergaten wij onze rust en maakten wij de kansen niet af. Het is zeker geen betere ploeg dan ons! Alleen lieten we ons op mentaal gebied aftroeven.

Iedereen heeft er ontzettend hard voor geknokt! Ook de invallers die mee hebben getraind door de weeks. Wij weten wat onze verbeterpunten zijn en hier gaan we aan werken. Volgende week is de laatste wedstrijd op het veld. Deze mogen wij spelen tegen DSO die tot nu toe geen wedstrijd wist te winnen. Dat betekent niet dat we ze moeten onderschatten, we moeten juist positief en met veel vertrouwen trainen.

Wij gaan ervoor zorgen dat we als selectie vier punten meenemen uit Klundert en DSO verder onder ons laten! Supporters, bedankt dat jullie wederom aan de lijn stonden om ons aan te moedigen!

Met sportieve groet,

Sander