Terugkijken en vooruitkijken

Het korfbaljaar 2018-2019 zit er weer op! Wat gaat de tijd toch snel als je terugkijkt, het was een jaar met dieptepunten en hoogtepunten. De degradatie van het eerste en tweede team is inmiddels een feit. Knap om te zien hoe er met alle tegenslagen toch het hele jaar door gestreden is, maar we kunnen nu vooruit kijken naar een nieuw seizoen, een seizoen waarin nieuwe spelers en een nieuwe technische staf gaan bouwen aan een nieuwe ploeg voor de komende jaren. Jaco van Beugen gaat als trainer/coach eindverantwoordelijke worden voor de selectie. Hij zal hierin ondersteund worden op de zaterdagen door Michiel Middelhoek. Tijdens de kampioenenhuldiging bleek maar weer eens hoe goed het gaat met onze jeugdteams, vele kampioenen mochten we zien stralen op het podium. Volgend jaar beginnen er een aantal nieuwe leden bij de technische jeugdcommissie, we hopen dat zij een bijdrage gaan leveren aan het verder uitbouwen van ons jeugdbeleid op een manier zodat we nog meer kinderen kunnen zien stralen tijdens de kampioenenhuldiging volgend jaar!

Volgend jaar wordt een bijzonder jaar, een jubileumjaar; KV SEOLTO bestaat 50 jaar! Hier zullen we gedurende het hele seizoen bij stil staan. Te beginnen op vrijdag 30 augustus, de officiële aftrap van het jubileum jaar; Save the date! Noteer deze datum dus alvast in je agenda!

Voor volgend seizoen zijn we nog op zoek naar nieuwe vrijwilligers die iets voor Seolto zouden kunnen betekenen. Dit kan heel divers zijn; van enkele keer oud papier ophalen, administratieve taken, social media/ website beheer, sponsor commissie, bestuurslid en leden voor de technische commissie senioren.

Wil jij Seolto een handje helpen of heb je er vragen over, neem dan contact op met mij of één van de andere bestuursleden!

Met sportieve groet,

Marco van der Meule