Vóór 25 juni declaraties, opzeggen, wijzigen lidmaatschap

OPZEGGING LIDMAATSCHAP
Opzegging van het lidmaatschap dient per email (kv.seolto.vlissingen@gmail.com) te geschieden vóór 25 juni a.s. bij kv.seolto.vlissingen@gmail.com. Bij niet tijdige opzegging wordt nog drie maanden contributie (incl. bondscontributie) in rekening gebracht i.v.m. opgave aan de bond. Houdt u hier dus rekening mee!

CONTRIBUTIE
Willen de leden (ouder(s) van leden) die de contributie nog niet (of niet volledig) betaald hebben, dit a.u.b. z.s.m. overmaken op IBAN nr. NL82RABO0349380163 t.n.v. K.V. Seolto te Vlissingen, i.v.m. het afsluiten van het boekjaar 2018/2019 per 30 juni 2019. Dit geldt voor de leden die de contributie zelf overmaken.

DECLARATIES
Declaraties over het seizoen 2018/2019 a.u.b. indienen vóór 25  juni a.s. bij Bram Brasser, Rietkraag 46.

WIJZIGING LIDMAATSCHAP
Als je in het nieuwe seizoen in plaats van spelend lid, niet spelend lid, zaal lid of van niet spelend lid, trainend lid (Trimgroep) wil worden dan dien je dit eveneens schriftelijk vóór 25 juni a.s. aan kv.seolto.vlissingen@gmail.com door te geven. Dit is van belang voor de hoogte van de te betalen contributie.

Bij voorbaat dank voor jullie medewerking.

Penningmeester,
Bram Brasser.