Bericht van de voorzitter

We mogen weer naar binnen.

Als ik naar het weerbericht kijk en lees dat de temperaturen onder de 10 graden blijven en ik voel buiten de koude gure oostenwind, dan ben ik blij dat de zaalcompetitie dan eindelijk gaat beginnen. Ruim een maand geleden hebben de meeste ploegen hun laatste competitiewedstrijd gespeeld op het veld, dus ik denk dat iedereen blij is dat we weer mogen beginnen. Zaterdag as starten we gelijk goed, maar liefst 12 thuiswedstrijden deze dag! Nieuwe spelers, nieuwe scheidsrechters en hopelijk veel nieuwe supporters!

Er is hard gewerkt door de verschillende mensen om het complete programma zo snel mogelijk klaar te krijgen en te publiceren; en dat is ze gelukt! Vervoer, scheidsrechters en zaalwachten zijn allemaal terug te vinden in het complete wedstrijdprogramma tot eind maart op de website. Ik wil iedereen bedanken die hier zijn of haar steentje daaraan heeft bijgedragen. Wat ik mooi vind om te zien is dat er veel ouders hebben gereageerd op de oproep om zich vrijwillig aan te melden voor de zaalwacht, fijn, bedankt! Jullie helpen Seolto hier enorm mee!

Als we terugkijken naar de eerste helft van het veldseizoen dan kunnen we niet anders dan concluderen dat we een hele actieve vereniging zijn, verschillende feestjes voor jong en oud zijn door de activiteitencommissies georganiseerd en er komen er nog meer aan. De jubileumcommissie is duidelijk in beeld; een mooie fotosessie met alle leden en een tijdelijk nieuw logo vanwege het jubileum. Daarnaast zijn er verschillende acties om geld in te zamelen voor het jubileumfeest in juni 2020. De sponsorcommissie heeft naast een aantal nieuwe sponsoren ook de prachtige nieuwe beachflags voor Seolto geregeld, mocht u ze nog niet gezien hebben, ze zullen ongetwijfeld ook in de Baskensburg aanwezig zijn om daar ook een echte Seolto sfeer te creëren!  Er is helaas ook één commissie die een domper te verwerken kreeg, de schoolkorfbalcommissie. Door het slechte weer is hun activiteit in het water gevallen. Bijzonder zuur voor deze commissie, ze hebben er veel tijd en energie in gestoken om deze dag goed te laten verlopen en op het moment dat het moet gebeuren, stopt het niet meer met hard regenen. Ik hoop voor Seolto en voor alle kinderen op een herkansing in het voorjaar……

Nu het programma voor de zaal bekend is, kan een ieder zijn agenda gaan invullen en hopelijk zien we elkaar dan in grote getalen in de sporthal als supporter van de Seolto teams, want winnen doe je samen. Ik wens iedereen een sportief seizoen toe, met mooie resultaten, leermomenten, maar vooral ook veel gezelligheid met elkaar!

Samenspel en oefening, leidt tot overwinning!

Met sportieve groet,

Marco van der Meule