Seolto Kangoeroes GRATIS trainingen. Kom je ook?

Op 24 september 2019 zijn de Kangoeroes van Seolto na een paar jaartjes van afwezigheid weer van start gegaan. En met succes!

Wij kregen diverse mailtjes en vragen van ouders of hun jongste dochtertje of zoontje ook al kon komen trainen. Dit waren vooral broertjes en zusjes van kinderen uit de E en de F. Het begon met een beetje schieten op de aller laagste korf op het veld bij de F1 met Paul en een beetje gooien en vangen. Aangezien er steeds meer kinderen bij kwamen zijn wij hier trainsters voor gaan zoeken om deze enthousiaste kinderen trainen te gaan geven. Niet alleen maar korfbal gericht, maar ook leuke spelletjes en uiteraard wordt er ook wel een korf en een bal gebruikt. Met Chris Mol / Jasmijn Felius en Kaya Harthoorn hebben we 3 super leuke trainsters voor deze kinderen staan.

Gezien de goede opkomst op het veld hebben wij dit in de zaal een vervolg gegeven en zijn er zelfs extra materialen aangeschaft. Ook in november en december zijn de kinderen weer prima vermaakt en op 3 december hadden ze zelfs een hele speciale Pietentraining samen met de F1.

Ook in 2020 gaan deze trainingen voor de Kangoeroes kosteloos door. Dus ben jij een Kangoeroe in de leeftijd 3 t/m 5 jaar kom dan ook eens naar deze leuke trainingen. Of ken jij een Kangoeroe van 3 t/m 5 jaar stuur hem of haar dan eens langs. Aanmelden hoeft niet perse, maar mag wel. Dit kunt u dan doen via het mailadres: seoltokangoeroe@gmail.com
Ook kinderen van 6 zijn welkom om hier te beginnen met een paar keer mee trainen, maar mogen ook kiezen om een paar keer bij de F mee te trainen. En als je het leuk vind lid te worden van onze mooie vereniging en zelfs wedstrijdjes te gaan spelen. Hoe leuk is dat? Rens die op het veld een paar keer met de Kangoeroes heeft mee getraind is met de zaal naar de F1 gegaan en heeft ook al zijn eerste wedstrijdje gespeeld. Hartstikke leuk!!

Bij de F1 zijn er inmiddels al 7 kinderen in het team en bij de E4 zelfs al 8 kinderen. Het is goed en mooi om te zien dat de vereniging groeit en er nieuwe aanmeldingen in de jeugd binnen komen. Graag willen wij de jongere leeftijdscategorie 3 t/m 5 jaar nog verder gaan uitbreiden. Het zou toch mooi zijn als we straks weer op het veld een heleboel Kangoeroes hebben rond huppelen en springen. Maar voordat we het veld op gaan zijn er eerst nog 6 trainingen in de zaal. De Kangoeroes trainen namelijk om de week. De volgende trainingen staan dit zaalseizoen al gepland:

Dinsdag          14-01-2020          18.00 – 19.00
Dinsdag          28-01-2020          18.00 – 19.00
Dinsdag          11-02-2020          18.00 – 19.00
Dinsdag          25-02-2020          18.00 – 19.00
Dinsdag          10-03-2020          18.00 – 19.00
Dinsdag          24-03-2020          18.00 – 19.00

Deze trainingen vinden plaats in De Combinatie aan het Pablo Picassoplein 126 in Vlissingen.

Deze trainingen zijn GRATIS dus waarom zouden de broertjes / zusjes / vriendjes / vriendinnetjes / klasgenootjes enz. niet komen.

Wij hopen op veel enthousiaste kinderen en niet alleen dit seizoen, maar ook in de toekomst hopen wij dat de Kangoeroes een blijvend iets is binnen Seolto.

Ben je 6 jaar of ouder neem dan ook eens een kijkje op onze website www.kvseolto.nl / Lidmaatschap / proeftraining en meld je aan om een keer in een van onze andere teams mee te komen trainen.

Met vriendelijke groet,

Namens TCJ en namens de trainsters van de Kangoeroes